Iedereen houdt van feesten en jubilea omdat ze briljant zijn en je de manier van leven vanuit een echt perspectief zult tegenkomen. Bespreken over Belgische feesten – er zijn wisselende jamborees en feesten in België die duidelijk in het oog zullen springen. Er is een feest voor elke interesse en plezier in België.

België is sociaal rijk en de beurzen zijn een moeilijk te missen onderwerp. Hier is een overzicht van de NIET TE MISSEN festivals en carnavals in België.

De CHOCO-LATE-kwestie

De populaire Choco-Late-viering wordt gehouden in mei, waar je niets anders kunt zien dan chocolade en chocoladeliefjes. Dit feest weegt op de Belgische chocolade die vaag en delicaat is. Je ontdekt de chocolade in elke stijl en structuur tijdens de Choco-Late-viering die consequent in het oude Belfortmuseum wordt gehouden. De chocoladespecialisten maken figuren met onvervalste Belgische chocolaatjes. Daarnaast test je het assortiment pralines dat ook voor een groot deel toegankelijk is in het aanbod van pralines!

Er is een segment dat speciaal voor jongeren is bekend als de Chocolate Painting Gallery, waar kinderen kunnen schilderen en tekenen met chocolade. Leuk toch? De kaartjes kosten $ 10 voor volwassenen en $ 5 voor jongeren. Bovendien, in het geval dat uw kind jonger is dan 6 – op dat moment is het gratis!

Head slamming en elektronische gitaren

Mocht je in de lange periode van april hier in België zijn, dan kan je het jaarlijkse concert Groezrock in Meerhout niet missen. Het feest begon met een klein pop- en rockprobleem waar niet veel mensen naar toe gingen. Tegenwoordig is het een van de meest voorkomende vieringen ter wereld. Tegenwoordig vechten mensen om een ​​kaartje! De groep overtreft tot 30.000 en dat is nog maar het begin.

De viering kent twee fasen en duurt twee dagen. Deze viering heeft over de hele wereld een hoop aanzien vergaard. Bovendien, in het geval dat je een echte opwindende muziekliefhebber bent, is dit jouw feest!

De gematigde en gekke redelijk

Ooit naar een buitengewoon speciaal feest geweest waar alles is tegen een geweldige prijs met een gekke omgeving om je bezig te houden. Reasonable Art Fair-spellen 90 displays met uitzonderlijk populaire beeldende kunst die je niet kunt weerstaan ​​om ze meteen te krijgen.

Deze viering vindt plaats in de periode van februari. U vindt hier buitengewoon vakmanschap dat ongetwijfeld in het oog springt. Interessant, zoals de naam al zegt, is uitzonderlijk gematigd. Iedereen kan hier ook redelijk tegen een redelijke prijs in wandelen! Moderate Art Fair vindt elk jaar plaats in Tour en Taxis, Road du Port.

Helder en lief!

Festivals zijn gefragmenteerd zonder levendige ensembles en zoete muziek! Het carnaval van Binche is de meest voorkomende gelegenheid die je echt overkomt. Het gebeurt elk jaar op maandag, dinsdag en zondag. Het is het grootste festival van België en de gelegenheden beginnen zeven weken voor het echte festival. Het jubileum toont executie op de weg, openbare presentaties, conventionele kledij, danstentoonstellingen en wandelen.

De kenmerken van de show zijn de komieken die optreden die bekend staan ​​als Gilles. Ze dragen dynamische kleding en delicaat schoeisel waardoor ze er uitzonderlijk en buitengewoon uitzien! Deze Gilles dansen op het ritme van de drums en leiden stokken af ​​om de boosaardige geesten af ​​te weren. Als je hier in België bent, mag je dit festival gewoon niet missen. Deze viering vindt eerder Aswoensdag plaats.

Jamborees en festivals in België gaan over tonen, plezier en herstel. Bezoek en ervaar de echte ziel van België door de geweldige beurzen en vieringen.

Written by 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *